Klimaatbeheersing

Klimaatbeheersing 2017-09-06T13:57:45+00:00

Kampt u met binnen-klimaatproblemen? Een prettig klimaat thuis of op de werkplek is noodzakelijk om goed te kunnen functioneren. Denk daarbij niet alleen aan de temperatuur, maar ook aan bijvoorbeeld luchtvochtigheid en tocht. Deze factoren hebben veel invloed op de behaaglijkheid in een ruimte.

De infraroodverwarming van HeatFun creëert precies het klimaat dat u fijn vindt. Als u op bepaalde momenten last heeft van de kou terwijl uw collega’s er niets van merken, dan is de verwarming van HeatFun ideaal. Hij zorgt er namelijk voor dat alleen u geniet van de verwarming door klimaatbeheersing toe te passen. Er wordt zeer effectief verwarmd waardoor alleen het gedeelte waarvan u wilt dat verwarmd wordt ook daadwerkelijk verwarmd wordt.

Infraroodverwarming is geschikt voor iedereen

Infraroodverwarming van HeatFun is geschikt voor iedereen die doelgericht, duurzaam en gezond wil bijverwarmen op een specifieke plek. De infraroodpanelen van HeatFun creëren een behaaglijke warmte op iedere gewenste locatie door zeer effectief te verwarmen. Deze persoonlijke verwarming is eenvoudig in gebruik. U stopt de stekker in het stopcontact en de oppervlaktes worden direct verwarmd en zorgen voor een prettig omgevingsklimaat. HeatFun is dé specialist in infrarood-(werkplek)verwarming. De verwarmingen zorgen voor een effectieve klimaatbeheersing waardoor u altijd kunt genieten van de juiste omgevingstemperatuur.

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op.

Neem gerust contact op