Wie zijn wij?

HeatFun maakt deel uit van de Pillen Group. Als leverancier van kassameubelen kent Pillen de waarde van aangename warmte op de werkplek. Bij de werkplekken die Pillen inricht, zijn het voorkomen van kou en tocht bijna altijd een uitdaging. Inmiddels worden jaarlijks honderden werkplekken in kassazones doelmatig en gezond verwarmd met de infraroodverwarming van HeatFun. Daarmee behoren kou en tocht in de kassazones tot het verleden. Met HeatFun produceert de Pillen Group slimme bijverwarming voor iedere werkplek.

Onze missie en visie

Wij willen als HeatFun de maatschappij helpen bij het duurzaam verwarmen van het dagelijks (werk)leven. In het gasloos en duurzaam verwarmen wil HeatFun de nummer 1 spelen in het bieden van oplossingen. Verwarm gericht daar waar de behoefte bestaat met infrarood verwarming van HeatFun.

Individueel design en maatvoering

Alle infrarood producten van HeatFun kunnen naar eigen smaak worden afgewerkt. In onze standaardcollectie vindt u een uitgebreid assortiment infraroodverwarmingspanelen. Als toonaangevend partner voor architecten, aannemers, klimaatspecialisten en kantoor- en woninginrichters biedt HeatFun oplossingen op maat. De infraroodverwarmingselementen zijn overtrokken met een luxe en unieke doekbespanning. Dit doek kunnen wij bedrukken met huisstijlelementen zoals logo of bedrijfskleuren. Klanten kunnen ook kiezen voor een beeld dat een beleving of emotie oproept.

Wij combineren licht en warmte!

Naast alleen behaaglijke infraroodverwarming kunt u ook kiezen voor een combinatie van warmte en licht. Onze comfortpanels voegen energiebesparende LED-verlichting en infraroodtechnologie samen. Zo kan iedereen een werkplek creëren die niet alleen behaaglijk, gezond en energiezuinig verwarmd wordt maar ook optimaal verlicht is.

Meer weten over onze ideeën & patenten?

Wilt u de eeuwige discussie over te warm of te koud op werkplek beëindigen? Bel met onze afdeling verkoop. In een persoonlijk gesprek vertellen wij u alles over onze infraroodverwarming en de mogelijkheden om gezond en energiezuinig bij te verwarmen.

Gepatenteerd idee: Alle HeatFun infraroodverwarmingen zijn voorzien van uitwisselbare fotoprints.