Wat was het probleem van de bloemenveiling?

“Wij zijn op zoek naar werkplekverwarming voor onze veilingmeesters. In onze hallen zijn de temperaturen zo laag mogelijk om de bloemen en planten die geveild worden zo vers mogelijk te houden en de kwaliteit hiervan te kunnen waarborgen. Hiervoor moet er wel bijverwarmd worden bij de medewerkers die stil zitten. “

Dat HeatFun geschikt is voor bijna elke ruimte bewijst het project dat wij samen met bloemenveiling Royal FloraHolland hebben mogen doen. Royal FloraHolland, met locaties in Aalsmeer, Naaldwijk Rijnsburg en Eelde, heeft als visie de wereld samen met kwekers en hun klanten de wereld mooier en gezonder maken met bloemen en planten. Het probleem dat de veiling had op de locatie in Eelde was dat de werkplekken van de veilingmeesters als tochtig en koud werden ervaren. Dit kwam door het steeds openen van de deuren van de veilingruimte om de bloemen en planten naar binnen en buiten te verplaatsen. Daarnaast was het ook niet de bedoeling dat de werkplekken continue verwarmd en verlicht werden, maar alleen op de momenten van gebruik.

Bloemenveiling verwarming

Werkplekverwarming voor de bloemenveiling

De geleverde oplossing zijn onze HeatFun Comfortpanelen voor de bloemenveiling verwarming. Per werkplek is er een plafondelement geplaatst met infraroodverwarming en LED-verlichting. Hiermee worden de werkplekken optimaal bij verwarmd naar wens van de gebruiker. Daarmee kan in de bloemenveiling de temperatuur toch laag gehouden worden en kunnen de werkplekken van de veilingmeesters bijverwarmd worden wanneer het nodig is. De combinatie van goede LED verlichting zorgt er ook voor dat ze goede verlichting hebben op de werkplek.

Website: www.royalfloraholland.com