Vergaderruimtes & boardrooms zijn vaak niet continue in gebruik. Daarom is het zonde om deze ruimtes gedurende de hele dag te verwarmen. Toch is er behoefte aan een prettig werkklimaat tijdens gebruik. Hierbij biedt de toepassing van infraroodverwarming een goede oplossing. Met infrarood techniek kan er gericht op elk moment bijverwarmd worden.

Effectieve warmtestraling in de boardroom

Inmiddels hebben wij verschillende vergaderruimtes voorzien van infraroodverwarming afgehangen vanaf het plafond. De straling straalt dan op de vergadertafel en de mensen in de aanwezige omgeving.  Zodra de ruimte in gebruik is wordt er plaatselijk en heel gericht verwarmt en zodra u de ruimte verlaat kunt u het paneel gemakkelijk uitschakelen en wordt de ruimte niet langer nutteloos verwarmt. Alleen verwarmen daar waar en wanneer er behoefte is. Daarom is HeatFun ook zo geschikt voor vergaderruimtes.

De HeatFun infrarood ringen als plafondverwarming zijn zeer geschikt voor boardroom vergaderingen. Maar ook de systeemplafond verwarming van HeatFun kan goed ingezet worden, mits er uiteraard een systeemplafond aanwezig is. Wij adviseren graag welke vorm van verwarmen u moet kiezen in uw vergaderruimte/ board room.

HeatFun plafondverwarming cirkels