Gasloos verwarmen van uw woning

Het mooie aan HeatFun is dat het meer doet dan slechts plaatselijk en heel gericht verwarmen. Het zorgt ook voor een heel prettige en constante warmte. Doordat de infraroodpanelen niet de lucht, maar juist objecten en personen verwarmen zoals de zon dat doet, blijven die voorwerpen ook de warmte afstralen terwijl het bijvoorbeeld tocht. De objecten en personen zijn door de directe straling warmer dan de ruimte zelf. Condens op de muren krijgt hierdoor geen kans. Het loslaten van behang en de vorming van schimmel wordt hierdoor voorkomen. Het verwarmen van objecten en personen in plaats van lucht is ook een groot voordeel bij het regelmatig openen van een deur. Dit resulteert dan niet direct in een sterke daling van de temperatuur. Er is namelijk geen warme lucht welke wegtrekt en dat is een groot voordeel. Lees hier nog meer over gasloos je woonkamer verwarmen…

Heerlijke warmtestraling ipv luchtverplaatsing

Een ander voordeel van geen luchtverplaatsing is dat stof en huismijt geen kans krijgen om door de lucht meegenomen te worden en door het huis te gaan zweven. Voor mensen met bijvoorbeeld luchtweginfecties is dit een groot voordeel. Van oudsher is het ook bekend dat infraroodstralen een positieve werking hebben op mensen met spier- en gewrichtspijn. Dit alles draagt bij tot een gezonder leefklimaat.

Ronde infraroodverwarmingen

Wist u dat de infraroodringen van HeatFun uniek zijn! Wij zijn de bedenkers van ronde infraroodverwarmingen! Een afstraling van 360 graden rondom in uw kamer of zithoek is toch geweldig?