Verwarm daar waar de behoefte bestaat! Door het gebruik van infraroodverwarming verwarmt u alleen de slaapkamer wanneer u er bent!

We kennen het allemaal wel. Op onze slaapkamers is het meestal duidelijk kouder dan in de overige ruimtes van het huis. Toch willen we het lekker warm hebben voordat wij naar bed gaan om nog even tv te kijken, een boek te lezen of gewoon direct te gaan slapen. U wilt de temperatuur in de slaapkamer dan tijdelijk verhogen. Helaas is dit lastig omdat de thermostaat van de verwarming meestal in de woonkamer zit.

Met onze HeatFun infraroodpanelen verwarmt u uw slaapkamer daar waar de behoefte bestaat en wanneer. Binnen 10 minuten stralen de panelen een comfortabele warmte af. Onze infraroodpanelen zorgen voor een comfortabele warmte zonder energieverlies. Infraroodwarmte verwarmt namelijk geen lucht, maar materialen, objecten en personen. Droge lucht en energieverlies zijn dus verleden tijd.

Eenvoudig te installeren

Onze infraroodpanelen zijn snel en eenvoudig te monteren. De panelen zijn voorzien van een stekker die u plug en play in het stopcontact stopt of eenvoudig op het de elektriciteit aan sluit.  Bekijk de HeatFun infraroodverwarmingen!