Wij verwarmen uw leven, hoe wij dat doen? We vertellen je er alles over…

Comfortabel, duurzaam leven en werken. Met onze producten en project oplossingen bieden helpen wij bij het duurzaam verwarmen van het dagelijks (werk)leven. HeatFun verwarmte daar waar de behoefte bestaat en beïnvloed direct het welzijn van elke gebruiker.

Onze missie en visie

De toekomst van verwarmen
Een visie en een geloof dat zegt veel over onze en product en projectoplossingen. Wij willen graag de wereld verduurzamen door mee te denken en plannen hoe klimaat en verwarmings uitdagingen gerealiseerd kunnen worden met effectieve & duurzame verwarmingstechnieken die in verbruik een zo’n gering mogelijke tot geen impact hebben op het milieu en daarmee ons leven.

Hoe doen wij dat?

Met infraroodverwarming kan er plaatselijk heel gericht verwarmd worden. Infrarood geeft een hele prettige en natuurlijke warmte af, dat te vergelijken is met de warmtestraling van de zon. In onze standaardcollectie vindt u een uitgebreid assortiment infraroodverwarmingen. Onze producten zijn zorgvuldig samengesteld met de beste A kwaliteit materialen.

Waar we echt goed en uniek zijn vertellen we ook graag…

Wij combineren LED licht en warmte

Wij combineren licht en warmte! Naast alleen behaaglijke infraroodverwarming kunt u ook kiezen voor een combinatie van warmte en licht. Onze comfortpanels voegen energiebesparende LED-verlichting en infraroodtechnologie samen.  Zo kan iedereen een werkplek creëren die niet alleen behaaglijk, gezond en
energiezuinig verwarmd, maar ook optimaal verlicht is. Vraag naar de mogelijkheden!

Infrarood ringen: rondom elegant & effectief

De infraroodringen zorgen voor een 360 straling vanaf het plafond. De ringen zijn overal eenvoudig te plaatsen. De infraroodringen zijn door het gat in het
midden ook te gebruiken in combinatie met uw eigen verlichting. Daarmee zijn de de HeatFun ringen een geweldige eye-catcher in ieder interieur! De afwerking met dekton composiet maakt het een kwalitatief hoogwaardig product.

100% stof en waterdicht IP68 gecertificeerd

Met de HeatFun PRO serie staat veiligheid voorop. Deze infraroodpanelen zijn volledig stof en water dicht (IP68) en worden veelal ingezet in zorgomgevingen en als badkamer verwarming. Deze certificeringen tilt de PRO serie naar een hoger en veiliger niveau. De randen zijn afgewerkt met kunststof PU en ronde lijnen en daarmee ook extra gebruiksvriendelijk.

Doek en stofbespanning

De doekbespanning zorgt er ook voor dat het schrikeffect op de warme oppervlakte veel minder wordt en veiliger voor ouderen en kleine kinderen! De HeatFun PRO serie en de ALU serie zijn  te bespannen met een stofbespanning. Deze stofbespanning is eenvoudig  uitwisselbaar en uitwasbaar. Deze doeken
zijn leverbaar in elke print/opdruk. Daarmee geeft u uw infraroodpaneel een eigen look & feel! Hoe gaaf is dat?