Wij zijn: HeatFun infrarood verwarming

HeatFun maakt deel uit van de Pillen Group. Sinds 2007 leverancier in werkplek verwarming met de eerste infraroodpanelen als kassameubel en balie verwarming. Als leverancier van kassameubelen kent Pillen de waarde van aangename warmte op de werkplek. Bij de werkplekken die Pillen inricht, zijn het voorkomen van kou en tocht bijna altijd een uitdaging. Inmiddels worden jaarlijks honderden werkplekken in kassazones doelmatig en gezond verwarmd met de infraroodverwarming van HeatFun. Daarmee behoren kou en tocht in de kassazones tot het verleden. Met HeatFun produceert de Pillen Group slimme bijverwarming voor iedere werkplek.

Onze missie en visie

Wij willen als HeatFun infrarood verwarming iedereen helpen bij het duurzaam verwarmen van het dagelijks (werk)leven. In het gasloos en duurzaam verwarmen wil HeatFun de nummer 1 spelen in het bieden van comfort oplossingen. Verwarm gericht daar waar de behoefte bestaat met infrarood verwarming van HeatFun.

Van standaard tot op maat gemaakte infrarood panelen

Naast de standaard infrarood panelen uit eigen fabrieken in Nederland, kunnen de  infrarood producten van HeatFun ook naar eigen smaak worden afgewerkt. In onze standaardcollectie vindt u een uitgebreid assortiment infraroodverwarmingspanelen. Als toonaangevend partner voor architecten, aannemers, klimaatspecialisten en kantoor- en woninginrichters biedt HeatFun oplossingen op maat. Enkele panelen zijn te bespannen met stoffen. Ook voldoet onze pro serie aan de IP68 kwalificatie.

Infrarood panelen HeatFun RTL 4 bouwbeurs special

Infrarood panelen met LED verlichting!

Naast alleen behaaglijke infrarood verwarming kunt u ook kiezen voor een combinatie van warmte en licht. Onze comfortpanels voegen energiebesparende LED-verlichting en infraroodtechnologie samen. Zo kan iedereen een werkplek creëren die niet alleen behaaglijk, gezond en energiezuinig verwarmd wordt maar ook optimaal verlicht is.

Meer weten over onze ideeën & patenten?

Wilt u de eeuwige discussie over te warm of te koud op werkplek beëindigen? Bel met onze afdeling verkoop. In een persoonlijk gesprek vertellen wij u alles over onze infraroodverwarming en de mogelijkheden om gezond en energiezuinig bij te verwarmen.

Gepatenteerd idee: Alle HeatFun infraroodverwarmingen zijn voorzien van uitwisselbare fotoprints.