Klimaatproblemen en oplossingen

Een goed klimaat op de werkplek is noodzakelijk om beter te kunnen functioneren. Denk daarbij niet alleen aan temperatuur (warm en kou), maar ook aan bijvoorbeeld luchtvochtigheid en luchtsnelheid (tocht).

Infraroodverwarming van HeatFun

Infraroodverwarming van HeatFun is geschikt voor iedereen die doelgericht, duurzaam en gezond wil bijverwarmen op bijvoorbeeld de werkplek. De infraroodverwarmingen van HeatFun zorgen voor een warmere omgeving. De persoonlijke verwarming is eenvoudig in gebruik en energiezuinig. De temperatuur kunt u aanpassen aan de eigen warmtebehoefte.

Voordelen infraroodverwarming

Er zijn nogal wat voordelen van infraroodverwarming. Wat dacht u van het creëren van een werkplek die echt is afgestemd op de warmtebehoefte van het individu en de energiebesparing die u kunt realiseren? Of aan het gunstige effect dat infraroodstraling heeft op de gezondheid? Infraroodstraling wordt als zeer aangenaam ervaren. U kunt het vergelijken met de warmte van de zon. Kortom, naast energiezuinig is infraroodverwarming ook gezond en antiallergisch. Lees meer over de voordelen van onze verwarmingen.

Werking infraroodverwarming

Infrarood licht is niet zichtbaar voor het menselijk oog. Dankzij de straling van de infraroodpanelen worden alle objecten in de ruimte verwarmd zoals de zon dit zou doen. Als infrarood stralen een oppervlak raken, staan ze warmte af aan dat oppervlak. Zo ontstaat een aangename warmte. Meer lezen over de werking van infrarood. Een infraroodpaneel dat op volle kracht werkt, heeft een lauwwarm oppervlak. Die warmte is zodanig dat een kind, volwassene of huisdier zich niet kan branden.

Meer weten?

Bent u geïnteresseerd in het oplossen van klimaatproblemen én de vergaande dienstverlening die HeatFun u kan bieden? Bel dan met onze afdeling verkoop. In een persoonlijk gesprek kunnen wij u meer vertellen over oplossingen die wij kunnen bieden.