Energie besparen, oplossingen bieden, plug & play, snel en effectief

De Pillen Group staat met Heatfun infraroodverwarming op de facilitair beurs in Utrecht 2023. Sinds 2007 is Pillen specialist in effectieve duurzame werkplekverwarming met de inzet van infrarood verwarming.

Welke uitdagingen heeft u zoal?

  • Bespaar op uw energie kosten met slimme infrarood verwarming
  • Voorkom ziekte verzuim bij uw personeel
  • Zet in op betere concentratie van uw medewerkers
  • Haal die koude weg bij de in- uitgangen van afdelingen/ zones

HeatFun werkplekverwarmingen

Met wie werken wij samen?

Wij assisteren u met het comfortabel verwarmen van zones met de inzet van infraroodverwarming. Daar waar eventuele warmtepomp systemen het comfort net niet kunnen bieden is de inzet van infraroodverwarming een prima oplossing.

Voorkomen is beter dan genezen. Door het bieden van een warme tochtvrijere werkplek voorkomt u het risico op ziekte verzuim. U kunt met de inzet van de HeatFun producten werkplekken, zones voorzien van individuele oplossingen.

Met de inzet van infraroodpanelen kunt u in uw gebouw ontwerp lokaal en doelgericht berekenen wat de warmte behoefte is. Met de inzet van infraroodpanelen kan ook adaptief en zelfs compleet ruimtes, woningen, kantoren ingericht worden met infrarood panelen.

De COP van infraroodpanelen is 1:1. Dat klinkt niet veel, maar je moet het afzetten tegen het direct kunnen leveren van stralingswarmte. Daardoor kan het aan-uit schakelen ook weer effectiever zijn in het gebruik/ niet gebruik van bepaalde ruimtes.

De door Pillen/Heatfun ontwikkelde PRO lijn infraroodpanelen zijn waterdicht en duurzaam ontworpen om te worden ingezet in zorgomgevingen: ziekenhuizen, praktijken, centra.

Welke infrarood producten laten we zien op de beurs?

Naast de standaard infraroodpanelen voor in systeemplafonds en wandpanelen laten we ook zien waarom juist wij de specialist zijn in werkplek verwarming met infraroodpanelen.

HeatFu Comfortpanels; de combinatie van een infraroodpaneel met led werkplek verplichting voor werkplekken.

Heatfun Ringen; de design ronde ring infrarood verwarming. Stijlvol, effectief. Voor spreekkamers, wachtruimtes, design zones.

HeatFun Infraroodverwarming in spreekkamers

Infraroodpaneel rond als ring


Pillen Group
 op stand 11.6.03   – Registreer hier