Systeemplafond verwarming

/Systeemplafond verwarming
Systeemplafond verwarming2018-10-10T20:20:54+00:00

Systeemplafond infraroodpaneel: Nederlands fabrikaat!

De systeemplafondverwarming van HeatFun is overal toepasbaar en zijn uitstekende warmtebronnen.  De straling van de systeemplafondpanelen verwarmen objecten zoals muren, vloeren en natuurlijk ook de gebruikers in een ruimte. De infraroodpanelen van HeatFun verwarmen geruisloos en verwarmen zonder luchtverplaatsing. Een goede verdeling en het juiste minimale vermogen van uw infraroodverwarming zorgt voor een lager energieverbruik op den duur!

Goede isolatie en lichtgewicht paneel

Deze infraroodpanelen zijn licht van gewicht en zijn eenvoudig in een systeemplafond profiel te leggen.  De afwerking van deze infraroodpanelen is een eenvoudig wit gelakte plaat. Daarmee is deze systeemplafondverwarming als paneel ook overal toepasbaar. De achterzijde van de plafondcassettes zijn geïsoleerd voor een optimale afstraling naar de voorzijde.

Systeemplafond infraroodpanelen leverbaar:
EU maatvoering:             600×600               (265Watt)                           &            600×1200             (700Watt)

DE maatvoering:              625×625               (265Watt)                           &            625×1225             (700Watt)

Systeemplafond verwarming doelgericht en goed verdeeld!

Door de standaard maatvoering een eenvoudige  plaatsing zijn de HeatFun systeemplafondpanelen overal toepasbaar om lokaal gericht bij te verwarmen, maar ook zeker efficiënt.

Verlaag de ruimtetempratuur en verwarm doelgericht daar waar mensen aanwezig zijn. De gericht infraroodstraling verwarmt niet alleen objecten maar ook de gebruikers van de ruimte. Zij ervaren daarmee een aangename temperatuur.  De HeatFun panelen zijn worden in Nederland ontwikkeld en geproduceerd en voldoen aan de gestelde veiligheidsnormen voor interieurs. De verwarmingspanelen voor het systeemplafond kunnen overal worden toegepast: in kantoren, balies, supermarkten, wachtruimtes, noem het maar op.

Plafondverwarming infrarood met LED verlichting

Er zijn nog meer plafondverwarmingen van HeatFun

Ook zijn er verschillende infraroodpanelen die afgehangen of onder een plafond gemonteerd worden, wanneer er geen systeemplafond aanwezig is.

Rondom effectief
360 Graden straling met onze Heatfun infrarood ringen als plafondverwarming

Combineer licht en warmte!
Combineer werkplekverwarming en LED verlichting met onze Comfortpanels.

Benieuwd naar wat HeatFun voor u te bieden heeft voor de uw plafond verwarming? Neem dan contact op voor vrijblijvend advies op maat.

Neem gerust contact op