Infraroodverwarming voor iedere professional

HeatFun is ontwerper en producent van infraroodverwarmingen. Daarom zijn wij ook in staat om projectgebonden een maatoplossing te bieden.  Welke maat of vorm u ook wenst, wij denken graag met u mee. U vindt bij ons diverse infrarood verwarmingssystemen die effectief te gebruiken zijn in huis of op uw werkplek. De systemen zijn makkelijk in gebruik en zeer mobiel. Als u regelmatig op verschillende plekken werkzaam bent, kunt u de persoonlijke verwarming eenvoudig verplaatsen en aanzetten.

Verwarm daar waar de behoefte bestaat

Het is mogelijk om met infraroodverwarming heel gericht te verwarmen en een plek te creëren welke is afgestemd op de behoefte van het individu. Comfortabel leven en werken is onze missie. Doordat oppervlaktes en personen verwarmt worden, in plaats van de lucht, voorkomt u droge lucht en stofcirculatie.

Zakelijke (werkplek) omgevingen

Infraroodverwarming voor werkplekken en zakelijke professionele omgevingen kunnen op verschillende manieren worden toegepast, afhankelijk van de behoeften en de aard van de  activiteiten/ eisen . Hier zijn enkele zakelijke toepassingen voor infraroodverwarming die HeatFun infraroodverwarming toepast

Advies in winnen over toepassing infrarood verwarming 
Het belangrijkste voordeel van infraroodverwarming is dat het gerichte warmte levert en efficiënter kan zijn dan traditionele verwarmingssystemen, vooral in ruimtes waar specifieke zones moeten worden verwarmd. Het kan ook helpen om energie te besparen en de operationele kosten te verlagen, afhankelijk van de toepassing en het ontwerp van het verwarmingssysteem. Het is echter belangrijk om de specifieke behoeften van uw zakelijke activiteiten te evalueren voordat u beslist om infraroodverwarming te gebruiken, en mogelijk advies in te winnen bij een specialist op dit gebied om de beste oplossing te vinden.

Infraroodpanelen in verschillende uitvoeringen en toepassingen

Verschillende HeatFun infraroodpanelen zijn er in een veelvoud van type en uitvoeringen.

Hier vind u de verschillende infraroodpanelen van Heatfun 

  • Werkplekverwarming voor kassameubelen
  • Balie verwarming met LED verlichting
  • Plafond verwarming met design infrarood ringen
  • Infraroodpanelen voor zorgomgevingen
  • Schaamschot verwarmingspanelen
  • Systeem plafond verwarmingspanelen
Infraroodpanelen professionele omgevingen