4x waarom u kiest voor HeatFun infrarood panelen

Als adviseurs met passie voor comfort staan wij achter onze producten. Bij HeatFun kiest u voor een Nederlands product uit eigen fabrieken. De infrarood panelen van HeatFun zijn in Nederland ontworpen en worden ook in Nederland gemaakt. De koolstoftechniek heeft een hoge energie-efficiency dat wil zeggen dat het elektrisch vermogen bijna 1:1 omgezet wordt in warmte energie. Daardoor zijn de HeatFun infraroodpanelen energiezuinig in gebruik met een hoog warmte rendement. Maar dat is het niet alleen.

Comfortabel leven en werken
Met onze producten bieden en helpen wij bij het duurzaam verwarmen van het dagelijks (werk)leven. HeatFun verwarmt daar waar de behoefte bestaat en beïnvloed direct het welzijn van elke gebruiker.

Hoe dan?
Met infraroodverwarming kan er plaatselijk en hele gericht verwarmd worden. Infrarood geeft een hele prettige en natuurlijke warmte af, dat te vergelijken is met de warmtestraling van de zon.  In onze standaardcollectie vindt u een uitgebreid assortiment infraroodverwarmingspanelen en zijn allemaal gebouwd met A kwaliteit materialen.

1. De combinatie van stralingswarmte en LED verlichting

Naast alleen behaaglijke infraroodverwarming kunt u ook kiezen voor een combinatie van warmte en licht. Onze comfortpanels voegen energiebesparende LED-verlichting en infraroodtechnologie samen. Zo kan iedereen een werkplek creëren die niet alleen behaaglijk, gezond en energiezuinig verwarmd, maar ook optimaal verlicht is. Vraag naar de mogelijkheden!

Lees hier meer over onze Comfortpanels en de verschilende uitvoeringen

HeatFun Comfortpanels licht en warmte in één!
Waterdicht infrarood paneel IP68

2. Water en stofdicht IP68: de HeatFun PRO serie!

Met de HeatFun PRO serie staat veiligheid voorop. Deze infraroodpanelen zijn volledig stof en water dicht (IP68) en worden veelal ingezet in zorgomgevingen en als badkamer verwarming. Deze certificeringen tilt de PRO serie naar een hoger en veiliger niveau. De randen zijn afgewerkt met kunststof PU en  ronde lijnen en daarmee ook  extra gebruiksvriendelijk.

3. Uitwisselbare prints en geprinte panelen

Behalve dat HeatFun erg prettig is als verwarming, ziet het er ook nog eens mooi uit. De PRO en Alu panelen komen met een handige verwisselbare doekbespanning welke te bedrukken zijn in eigen design. Niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook nog eens erg functioneel gezien het voor een prettige akoestiek zorgt.

De HeatFun PRO serie en de ALU serie zijn te bespannen met een stofbespanning. Deze stofbespanning is eenvoudig uitwisselbaar en uitwasbaar. Deze doeken zijn leverbaar in elke print/opdruk. Daarmee geeft u uw infraroodpaneel een eigen look & feel! Hoe gaaf is dat? De doekbespanning zorgt er ook voor dat het schrikeffect op de warme oppervlakte veel minder wordt en veiliger voor ouderen en kleine kinderen!

Infraroodpanele vrijstaand
Ringverwarming Infraroodpaneel

4  Ronde infrarood verwarmingen met 360 graden straling rondom!

De infraroodringen zorgen  voor een 360 straling vanaf het plafond . De ringen zijn overal eenvoudig te plaatsen. De infraroodringen zijn door het gat in het midden ook te gebruiken in combinatie met uw eigen verlichting. Daarmee  zijn de de HeatFun ringen een geweldige eye-catcher in ieder interieur!

Lees hier meer over de infrarood ringen als set van HeatFun.