Zakelijk infrarood verwarming

Als bedrijf en organisatie vind je het belangrijk om een goed klimaat te faciliteren voor uw medewerkers, gebruikers, bezoekers van uw ruimte. Immers een gezond en prettig binnenklimaat creëert ook meteen een prettig en comfortabeler gevoel.  Op die behoefte ligt de kracht van Heatfun infraroodverwarming: Verwarmt daar waar de behoefte is.

Samenwerkingen

In samenwerking met verschillende ergotherapeuten, ARBOdiensten, KAM coördinatoren zijn er inmiddels verschillende werkomgevingen succesvol voorzien van infraroodverwarming. Immers een goed ingerichte werkplek verhoogt het plezier in werken en voorkomt het risico op ziekteverzuim. Laat je inspireren welke werkplek omgevingen HeatFun inmiddels voorzien heeft van infraroodpanelen als werkplekverwarming.

Infrarood verwarming groot zakelijk
Winkelbalie verwarming

Winkel en retail verwarming

De oorsprong van HeatFun ligt bij de verwarming van winkelomgevingen bij kassameubelen en balies. De in- en uitgang van een winkel is veelal het gebied waar klimaatproblemen zijn. Het is er vaak koud en veel tochtoverlast! Het in- en uitlopen zorgt vaak voor tocht en het wegtrekken van de warmte. Inmiddels zijn er duizenden werkplekken en winkelzones effectief en duurzaam verwarmt door HeatFun infrarood verwarming.

Industrie en halverwarming

Fabrieken en industriële gebouwen kunnen specifieke eisen stellen aan het verwarmen. Grote hallen zijn veelal slecht(er) gebouwd. Door traditionele verwarming stijgt de warmte lucht op naar plafonds en gaat veelal snel verloren door het plafond dak omdat deze vaak slecht zijn geïsoleerd. Met de inzet infrarood stralingspanelen kan direct stralingswarmte gecreëerd worden op de plaats en het moment waar de behoefte bestaat.

Conferentie ruimte infrarood verwarming

Infraroodverwarming  en de mogelijkheden voor subsidies

Plan een afspraak met ons in, graag gaan we in overleg met u als ondernemer en energieadviseur.