Energie adviseurs

Ook bewust van duurzamer ondernemen of wilt u weten hoe u kunt besparen? Wij werken samen met energieadviseurs. Afhankelijk van regio wordt er samengewerkt met landelijke, regionale en lokale adviseurs die u ook kunnen adviseren in het besparingspotentieel ten aanzien van elektrisch verwarming met behulp van infraroodpanelen.

Wij werken ondermeer samen met: Mijn Onderneming Duurzaam en DoorAdvies

Energie adviseurs infrarood verwarming
Bestekinformatie Infrarood verwarming

Energie onderzoek verplichting

Een energiebesparingsonderzoek is geschikt voor bedrijven met een verbruik van meer dan 200.000 kWh elektriciteit en/of 75.000 m³ aardgas. De prijs van een energieonderzoek is maatwerk. Neem contact op met een adviseur om te bepalen hoe het  energiebesparingsonderzoek het beste kan worden ingevuld en wat de kosten worden Er bestaan ook lokale subsidies om deze investering te verlagen. Bedrijven met een lager energieverbruik kunnen een energiescan aanvragen. Het energiebesparingsonderzoek komt in aanmerking voor EIA, RVO sportsubsidie en andere regelingen.

Bouwkundig advies

Bouwkundig advies gaat over advisering, ondersteuning en begeleiding op het gebied van de allerlei bouwkundige zaken. Heatfun werkt en beveelt Asisti graag aan als advies orgaan als het aan komt op trajecten als het aan komt op de zakelijke professionele markt als particuliere markt.

Infrarood verwarming installatie bedrijven