Facilitair & gebouwbeheer

Als facilitair en gebouwbeheerder is het een vak apart om een klimaatplan op orde te hebben in een gebouw. Vraagstukken als: Is het efficiënt om een gebouw te verbouwen, renoveren of misschien wel te verduurzamen? Ook een lokaal probleem  van koude werkplekken en tochtige werkplekken kan in bepaalde gebruikersruimtes voorkomen en die dan bij het facilitair en gebouwbeheer komen te liggen.  HeatFun adviseert de facilitair en gebouwbeheerder graag in de oplossingen om een comfortabeler klimaat te realiseren met behulp van infrarood verwarming. In combinatie met bijvoorbeeld tochtoplossingen zijn er inmiddels al verschillende werkplekken, omgevingen verbetert.

receptie verwarming

KAM coordinator & ARBO

Als KAM-Coördinator ben je (mede) verantwoordelijk voor de arbeidsomstandigheden in een organisatie en of bedrijf. HeatFun staat voor het verbeteren van het woon- leef- maar ook zeker het werkklimaat. Een goed comfortabel ingerichte werkplek voorkomt een verhoging van het ziekteverzuim. Ook zorgt een plezierige, comfortabele werkplek ervoor dat de werkprestaties verbeteren.

Doelgericht verwarmen

Met de inzit van lokale doelgerichte werkplek verwarming met infrarood panelen kunnen er maat oplossingen geboden worden voor specifieke omgevingen. Ook zijn er infrarood panelen mogelijk met LED verlichting en zelfs te voorzien van akoestisch geluid dempende materialen, bekijk hiervoor eens de reeks van comfortpanelen. De infraroodpanelen waarbij LED verlichting, Infraroodverwarming en Akoestiek gecombineerd worden in één product. Ook zijn mobiel verplaatsbare verwarmingen erg succesvol gebleken bij de inrichting van verschillende kantoortuinen.

Lees hier ook een leuke artikel over de Koud – Warm discussie op (iedere)  werkplek. 

Bericht van TNO over persoonlijke comfort op de werkplek ook een interessant goed artikel.