Gerichte kantoorverwarming met infrarood werkplekverwarming

U kent het wel. De eeuwige discussie tussen te warm of te koud op kantoor. De één heeft koude voeten en zet de verwarming aan, de ander heeft het warm en gooit het raam open. Na een dag in de droge lucht van de verwarming heeft u droge ogen (of lenzen) en door het open raam ligt een verkoudheid op de loer. Dit is geen prettig werkklimaat en toch komt het helaas veel voor op kantoor. Het probleem dat we vaak grote klimaatverschillen ervaren tussen noord- en zuidzijdes van gebouwen doet daar nog een schepje bovenop. Want we verwarmen doorgaans met centrale verwarmingssystemen en regelsystemen, waardoor het lastig is af te stemmen op individuele behoeften. Maar het kan wel en HeatFun biedt de oplossing voor kantooverwarming. Onze ergonomisch verantwoorde verwarming zorgt ervoor dat koude voeten, schouders en nek verleden tijd zijn.

Goed gevoel op de werkplek

Onze HeatFun infrarood verwarmingen komen tegemoet aan individuele wensen en leveren een positieve bijdrage aan de productiviteit en het werkplezier van medewerkers. Effectieve infrarood verwarming. Doordat infrarood geen lucht blaast, maar juist oppervlaktes en personen verwarmt, heeft het een positieve uitwerking op de gezondheid. Onze infrarood verwarmingspanelen kunnen zowel aan de wand of het plafond gemonteerd worden. Ook bieden wij de mogelijkheid om een verwarmingspaneel onder een bureau te plaatsen. Al onze panelen zijn mooi afgewerkt met een textielcover welke u, wanneer gewenst, kunt laten printen met uw eigen design.

Plug & Play, verplaatsbaar of als plafondelement

Onze infraroodpanelen worden standaard geleverd met een Plug & Play aansluiting. Er zijn diverse mogelijkheden om het paneel op te hangen, neer te zetten of aan te sturen. Het handige van onze panelen is dat er alleen een contactdoos nodig is om de verwarming aan te zetten. Daarnaast zijn de panelen individueel regel- en verstelbaar.

Passie voor werkplek verwarming

Combineer het met verlichting

Ook bieden wij met enkele infraroodverwarming combinaties aan met LED werkplekverlichting. Hiermee biedt u 2 ergonomische oplossingen in één product: de HeatFun comfortpanels!

Waarom kiezen voor HeatFun werkplekverwarming op kantoor?

  • HeatFun is energiezuinig en heeft een hoog rendement;
  • Individuele bediening is mogelijk met behulp van een afstandsbediening;
  • U kunt textielcovers laten printen met uw eigen design, aangepast aan uw interieur;
  • Infraroodverwarming is ergonomisch verantwoord;
  • HeatFun biedt altijd een oplossing op maat.

Tot slot kunnen wij infraroodverwarming ook combineren met LED-verlichting en akoestiek voor een optimaal werkklimaat, aangepast aan het interieur.