Een plek welke lastig te verwarmen is, is de badkamer. Het is meestal een kleine ruimte, waar we eigenlijk maar een korte tijd zijn en daarom is het soms bijna de moeite niet waard om de hele ruimte te verwarmen.

Maar toch is het prettig wanneer het hier comfortabel warm is, zeker na een douche of bad. Daar biedt HeatFun de oplossing.  Onze infrarood verwarmingspanelen zijn plug & play en dus overal toepasbaar, daarnaast is de PRO serie 100% waterdicht en zelfs IP68 gecertificeerd

100% waterdicht infraroodpaneel IP68 gecertificeerd

HeatFun infraroodverwarming hebben geen waterleidingen nodig maar enkel een stopcontact. De ruimte wordt gericht en daarom ook snel verwarmt. Ideaal voor een ruimte als de badkamer. Zodra u de ruimte weer verlaat kan de verwarming direct uit waardoor er geen energie wordt verspild.

Badkamer verwarming Heatfun

Einde aan schimmel en roestvorming

Schimmel en vochtplekken zijn veel voorkomende problemen in badkamers. Ook dat is verleden tijd met infraroodstraling. Infraroodrood verwarmt namelijk niet de lucht maar objecten. De objecten absorberen deze infraroodwarmte en geven deze vervolgens weer af aan de ruimte. De objecten in een ruimte zijn daardoor warmer dan de lucht. Het vocht in de lucht zal minder condenseren wat een positief effect heeft op de schimmelvorming in uw badkamer.

Duurzame materialen

De PRO serie waterdichte infraroodpanelen zijn zo ontworpen dat er geen of nauwelijks roestvorming plaats kan vinden. Dus uw design radiator is over 10 jaar ook nog een design radiator!