Een plek welke lastig te verwarmen is, is de badkamer. Het is meestal een kleine ruimte, waar we eigenlijk maar een korte tijd zijn en daarom is het soms bijna de moeite niet waard om de hele ruimte te verwarmen. Maar toch is het prettig wanneer het hier comfortabel warm is, zeker na een douche of bad. Daar biedt HeatFun de oplossing. Onze infrarood verwarmingspanelen zijn plug & play en dus overal toepasbaar.

Waterdicht infraroodpaneel HeatFun PRO 

Onze panelen hebben namelijk geen waterleidingen nodig maar enkel een stopcontact. De ruimte wordt gericht en daarom ook snel verwarmt. Ideaal voor een ruimte als de badkamer. Zodra u de ruimte weer verlaat kan de verwarming direct uit waardoor er geen energie wordt verspild. Tot slot heeft HeatFun ook nog eens waterafstotende covers waardoor de infraroodpanelen heel goed passen in vochtige ruimtes en onderhoudsvriendelijk zijn.

De HeatFun Pro serie is 100% waterdicht en daarmee IP68 gecertificeerd en zeer geschikt voor natte ruimtes

Badkamer verwarming Heatfun

Schimmel en vochtplekken zijn veel voorkomende problemen in badkamers. Ook dat is verleden tijd met infraroodstraling. Infraroodrood verwarmt namelijk niet de lucht maar objecten. De objecten absorberen deze infraroodwarmte en geven deze vervolgens weer af aan de ruimte. De objecten in een ruimte zijn daardoor warmer dan de lucht. Het vocht in de lucht zal minder condenseren wat een positief effect heeft op de schimmelvorming in uw badkamer.