Architecten

HeatFun werkt en adviseert direct samen met de architect. Hierdoor zijn lijnen kort en kan er een goed direct advies gegeven worden.

Als (interieur) architect is het verduurzamen van gebouwen, ruimtes top of mind tegenwoordig. De inzet van infraroodpanelen kan relatief gezien met weinig bouwkundige ingrepen een verbeterd binnenklimaat gerealiseerd worden. De infraroodpanelen van HeatFun zijn ook verkrijgbaar in BIM files en is specifieke bestek informatie op te vragen.

Bestekinformatie Infrarood verwarming
Infrarood verwarming installatie bedrijven

Installatiebranche

HeatFun werkt direct samen met installateurs. Adviserend, sparrend en ook leverend.  Een eventuele tussenkomst van een groothandel is mogelijk, maar een rechtstreekse levering van producten en oplossingen ook.

Krachtig en effectief door samenwerking met de installateur!
Inmiddels zijn al verschillende mooie projecten opgeleverd in samenwerking met installateurs. HeatFun het product, de installateur de integrale partner in de voorbereiding van faciliteiten, en uiteindelijke integratie van infraroodverwarming in een compleet woon-, leef- werkplan met LED verlichting, koeling etc.

Infraroodverwarming op maat voor de Architect en product designer

HeatFun is ontwerper en producent van infraroodverwarmingen. Daarom zijn wij ook in staat om projectgebonden een maatoplossing te bieden.  Graag gaan we in overleg met u als (interieur)architect. Welke maat of vorm u ook wenst, wij denken graag met u mee.