Duurzaam en effectief verwarmen van winkel en interieuromgevingen

Op de Euroshop 2020 in Düsseldorf zal HeatFun infrarood verwarming de nieuwste producten laten zien op het gebied van duurzaam en effectief verwarmen van winkel in interieur omgevingen.

Volg hier de bezoekinformatie voor de Euroshop 2020     Bezoek ons in Hal 13, Stand A12 op de stand van Pillen Interior Systems

Infrarood verwarming voor kantines & lunchrooms
Met de inzet van infrarood panelen in lunchrooms en diner omgevingen kan er daar verwarmt worden  op de momenten dat er bezetting is aan tafels, of als er een bepaalde koude trek is bij ramen.  De infrarood panelen zijn eenvoudig in te schakelen.  De infraroodpanelen in ring vorm zijn goed te combineren met bestaande verlichting aan tafels en vallen weg in het interieur, maar bieden wel een comfortabele stralingswarmte.

De inzet van infrarood panelen in de kassazone
Veel kassazones in Europa van grote ketens worden inmiddels voorzien van HeatFun infraroodpanelen. Het meest gebruikte infraroodpaneel is de 145Watt variant. Met slechts een minimaal energieverbruik kan de checkoutwerkplek duurzaam verwarmt worden en het comfort op de werkplek verbeterd worden.  De panelen kunnen uitgevoerd worden met bewegingssensoren en of tijdschakelingen. Veel is er op maat mogelijk!

Kassameubel verwarming

Einde aan koude en tocht bij de service en informatiebalie!
De servicebalie bevindt zich veelal in de in- uitgangszone van winkels. Koude en tocht is daar aan de orde van de dag. Met de inzet van infrarood panelen in combinatie met LED verlichting wordt het taakgebied van de medewerk(ster) goed verlicht en aangenaamd verwarmt met de infrarood straling van de stralingspanelen. De comfortpanels van HeatFun  worden hier veel ingezet als oplossing voor koude en tocht bij de servicebalie.

Balie verwarming infrarood paneel

Bezoek ons op de Euroshop 2020
Specialist in infrarood verwarming voor winkels.