HeatFun is het merk voor innovatieve infraroodverwarming voor de zakelijke markt. We produceren en leveren hoogwaardige en duurzame kwaliteitsproducten. Alleen de beste materialen, zorgvuldige productie in Nederlandse fabriek bepalen de exclusiviteit en oerdegelijke kwaliteit van onze eigentijdse, mooie infraroodverwarmingspanelen.

Topkwaliteit

Omdat HeatFun alleen kwaliteitsproducten levert, is het logisch dat de verkoop van onze producten plaatsvindt via exclusieve verkooppunten. Elke dealer moet onze producten op waarde schatten en met overtuiging kunnen verkopen. Om aan onze strenge kwaliteitsnormen te kunnen voldoen, bieden wij onze dealers volledige verkoopondersteuning aan. Bovendien besteden wij tijd aan vakopleidingen en aan veilig en gezond werken. Periodiek krijgen onze dealers bijscholing in diverse onderdelen.

Uitbreiding dealernetwerk

Uitbreiding dealernetwerk
Wij verheugen ons over de uitbreiding van ons dealernetwerk en dat zich steeds meer partners aansluiten die onze producten goed in de markt kunnen zetten.

Dealer worden?
Wilt u dealer worden van de infraroodverwarmingsproducten van HeatFun? Bel dan met onze afdeling verkoop. Wij maken graag kennis met u.

Dealer worden?

Wilt u dealer worden van de infraroodverwarmingsproducten van HeatFun? Bel dan met onze afdeling verkoop of vul het contactformulier in. Wij maken graag kennis met u.