De koud en warm discussie op je werkplek

Het is koud op mijn werkplek en je draait de thermostaat hoger. Maar na verloop van tijd verlaagt je collega de temperatuur weer. Herkent u de discussie met collega’s? Klaas heeft het warm, Chantal heeft het koud, Sandra wil ook wel graag dat de thermosstaat wat hoger komt te staan en Piet zit koud bij het raam te verkleumen.  Kampt u met binnen-klimaatproblemen? Een prettig klimaat thuis of op de werkplek is noodzakelijk om goed te kunnen functioneren. Denk daarbij niet alleen aan de temperatuur, maar ook aan bijvoorbeeld luchtvochtigheid en tocht. Deze factoren hebben veel invloed op de behaaglijkheid in een ruimte.

De infraroodverwarming van HeatFun creëert precies het klimaat dat u fijn vindt. Als u op bepaalde momenten last heeft van de kou terwijl uw collega’s er niets van merken, dan is de verwarming van HeatFun ideaal. Hij zorgt er namelijk voor dat alleen u geniet van de verwarming door klimaatbeheersing toe te passen. Er wordt zeer effectief verwarmd waardoor alleen het gedeelte waarvan u wilt dat verwarmd wordt ook daadwerkelijk verwarmd wordt.

Koud warm in kantoortuinen

Infraroodverwarming is geschikt zeer geschikt als werkplekverwarming

Infraroodverwarming van HeatFun is geschikt voor iedereen die doelgericht, duurzaam en gezond wil bijverwarmen op een specifieke plek. De infraroodpanelen van HeatFun creëren een behaaglijke warmte op iedere gewenste locatie door zeer effectief te verwarmen. Deze persoonlijke verwarming is eenvoudig in gebruik. U stopt de stekker in het stopcontact en de oppervlaktes worden direct verwarmd en zorgen voor een prettig omgevingsklimaat. HeatFun is dé specialist in infrarood-(werkplek)verwarming. De verwarmingen zorgen voor een effectieve klimaatbeheersing waardoor u altijd kunt genieten van de juiste omgevingstemperatuur.

Heeft u vragen  over onze werkplekverwarmingen of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op.