Winkel verwarming met infrarood panelen

Wat is het besparingspotentieel van een winkel, wanneer deze de ruimte thermostaat 2 graden Celsius lager zou kunnen zetten in de winkels?  Dat is moeilijk te berekenen, maar feit is wel dat het flink gaat besparen. Een besparing van al snel 5-8% is realiseerbaar op het normale verbruik op gas en olie verwarming bij de inzet van doelgericht verwarmen met infrarood panelen.

Informatiebalie verwarming

De jas aan in de winkel

Het is toch een feit dat bijna iedereen met een jas aan in een supermarkt of drogisterij loopt? Waarom zou je de ruimte dan ook verwarmen naar 18-20 graden Celsius? Ook de aanwezige koelingen moeten meer presteren wanneer de omgevingstemperatuur hoger is.

Honderden werkplekken verwarmd met HeatFun infrarood panelen

Sinds 2012 hebben wij al honderden werkplekken ingericht met infrarood panelen. Deze vorm van winkel verwarming blijkt efficiënt en effectief te zijn!  De 2 grootste drogisterijketens van Duitsland hebben gekozen voor de winkel verwarming van HeatFun. Dat is toch een compliment aan onze infrarood panelen, maar ook aan deze 2 grote merken dat ze het vertrouwen uitspreken over het merk Heatfun infraroodverwarming voor doelgericht bijverwarmen van hun winkels en werkplekken in winkels.

Doelgerichte winkel verwarming met HeatFun

Als je dan doelgericht gaat bij verwarmen op plaatsen waar de behoefte bestaat: kassa’s, informatiebalie dan heeft het werkende personeel het ook comfortabel en zul je zien dat ook prestaties en het gevoel van comfort hoger komt te liggen bij medewerkers.

HeatFun: Passie voor duurzaam verwarmen en gaat mee in het klimaatakkoord om de mens te helpen in een realiseren van duurzaam comfort in woon en werkomgevingen!

Infrarood paneel met LED-verlichting

De infrarood panelen van HeatFun zijn goed te combineren met oplossingen voor LED-verlichting. Wij noemen dit de Comfortpanels. Alle comfortwensen in en om een werkplek zijn terug te vinden in één product.  Benieuwd hoe wij dit combineren? U leest hier meer over LED-verlichting en hier over akoestiek.

De voordelen van infraroodverwarming:

  • Geen droge lucht of stofcirculatie.
  • Duurzame verwarming.
  • Gericht en snel verwarmen.
  • Van standaard maten tot maatwerk.
  • Eigen unieke design mogelijk.
  • Unieke combinatie met LED-verlichting en akoestiek.

Benieuwd naar wat HeatFun voor u te bieden heeft? Neem dan contact op voor vrijblijvend advies op maat.