Verwarmt daar waar de behoefte bestaat

Het is mogelijk om met infraroodverwarming heel gericht te verwarmen en een plek te creëren welke is afgestemd op de behoefte van het individu. Comfortabel wonen en werken is onze missie. Doordat oppervlaktes en personen verwarmt worden, in plaats van de lucht, voorkomt u droge lucht en stofcirculatie. Een groot voordeel voor de gezondheid en extra prettig voor mensen met allergieën of luchtwegproblemen. Daarnaast verwarmt infrarood heel natuurlijk, zoals de zon. Zodra deze schijnt is de warmte direct voelbaar, ook als de lucht niet warm is. Hetzelfde geldt dus voor infrarood. Geen droge lucht, maar warme oppervlaktes welke deze warmte uitstralen.

Energiezuinig verwarmen

Daarnaast is de infraroodverwarming van HeatFun erg energiezuinig. U hoeft alleen nog daar te verwarmen waar er behoefte is. Het is niet langer nodig om de hele ruimte te verwarmen wanneer er slechts een deel van de ruimte in gebruik is. U kunt hierdoor besparen door direct uw ruimte thermoststaat met bijvoorbeeld 2 of wel 4 graden Celcius lager te zetten. Dit is een directe besparing op uw energieverbruik. HeatFun verwarmt direct wanneer deze aangeschakeld word. De stralingswarmte zult u meteen ervaren. Ruimtes waar u niet woon/werkt op dat moment hoeft u dus niet mee te verwarmen en dat bespaart!

Compleet in uw huisstijl, maar ook veilig!

Verschillende HeatFun infraroodpanelen kunnen voorzien worden van stofbespanning. Deze covers zijn leverbaar in iedere kleur of print (ook eigen foto’s en designs).

De voordelen van een HeatFun wisselbare prints:

 • Uitwisselbare mogelijkheden en elke opdruk is mogelijk.
 • Hoogwaardige look van uw verwarmingspaneel.
 • Akoestische dempende eigenschappen.
 • Vermindering van geleidingswarmte contactmoment. (Voorkomen schrik en verbrandingseffect bij ouderen en kinderen)
 • Maak van uw verwarming een (on)opvallend kunstwerk in uw interieur en/of werkplek!
Infraroodverwarming HeatFun

Infraroodverwarming op maat

HeatFun is ontwerper en producent van infraroodverwarmingen. Daarom zijn wij ook in staat om projectgebonden een maatoplossing te bieden.  Welke maat of vorm u ook wenst, wij denken graag met u mee. U vindt bij ons diverse infrarood verwarmingssystemen die effectief te gebruiken zijn in huis of op uw werkplek. De systemen zijn makkelijk in gebruik en zeer mobiel. Als u regelmatig op verschillende plekken werkzaam bent, kunt u de persoonlijke verwarming eenvoudig verplaatsen en aanzetten.

infraroodplafond verwarming op maat

Combineren met LED-verlichting voor goed licht

De verwarmingspanelen van HeatFun zijn goed te combineren met oplossingen voor LED-verlichting. Wij noemen dit de Comfortpanels. Alle comfortwensen in en om een werkplek zijn terug te vinden in één product.  Benieuwd hoe wij dit combineren? U leest hier meer over LED-verlichting en hier over akoestiek. Mocht u er meer over willen weten, neem dan gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies.

De voordelen van infraroodverwarming:

 • Geen droge lucht of stofcirculatie.
 • Duurzame verwarming.
 • Gericht en snel verwarmen.
 • Van standaard maten tot maatwerk.
 • Eigen unieke design mogelijk.
 • Unieke combinatie met LED-verlichting en akoestiek.

Benieuwd naar wat HeatFun voor u te bieden heeft? Neem dan contact op voor vrijblijvend advies op maat.