Voordelen infraroodverwarming HeatFun

//Voordelen infraroodverwarming HeatFun
Voordelen infraroodverwarming HeatFun 2017-09-07T10:24:39+00:00

Infraroodverwarming heeft vele voordelen. Zo is het mogelijk om via infrarood heel gericht te verwarmen en een plek te creëren welke is afgestemd op de behoefte van het individu. Doordat oppervlaktes en personen verwarmt worden, in plaats van de lucht, voorkomt u droge lucht en stofcirculatie. Een groot voordeel voor de gezondheid en extra prettig voor mensen met allergieën of luchtwegproblemen. Daarnaast verwarmt infrarood heel natuurlijk, zoals de zon. Zodra deze schijnt is de warmte direct voelbaar, ook als de lucht niet warm is. Hetzelfde geldt dus voor infrarood. Geen droge lucht, maar warme oppervlaktes welke deze warmte uitstralen.

Daarnaast is de infraroodverwarming van HeatFun erg energiezuinig. U hoeft alleen nog daar te verwarmen waar er behoefte is. Het is niet langer nodig om de hele ruimte te verwarmen wanneer er slechts een deel van de ruimte in gebruik is. HeatFun verwarmt direct wanneer u de stekker in het stopcontact steekt. Dus het is niet langer nodig om voor te verwarmen of langer te verwarmen dan dat u er gebruik van maakt.

Uitwisselbare textielcovers over uw infraroodverwarming

Onze infraroodpanelen kunnen allemaal voorzien worden van een praktische en sfeervolle doekbespanning. Deze covers zijn leverbaar in iedere kleur of print (ook eigen design) en daarnaast zijn ze erg gemakkelijk afneembaar en waterafstotend wat het geschikt maakt voor iedere ruimte.

De voordelen van een HeatFun doekbespanning:

 • Uitwisselbare mogelijkheden en elke opdruk is mogelijk.
 • Hoogwaardige look van uw verwarmingspaneel.
 • Akoestische dempende eigenschappen.
 • Vermindering van schrik contactmoment.
 • Maak van uw verwarming een (on)opvallend kunstwerk in uw interieur en/of werkplek!
Infraroodverwarming HeatFun

Infrarood verwarming op maat

HeatFun is de specialist in infraroodverwarming op maat. Wij passen ons product aan op uw ruimte en wensen. Welke maat of vorm u ook wenst, wij denken graag met u mee. U vindt bij ons diverse infrarood verwarmingssystemen die effectief te gebruiken zijn in huis of op uw werkplek. De systemen zijn makkelijk in gebruik en zeer mobiel. Als u regelmatig op verschillende plekken werkzaam bent, kunt u de persoonlijke verwarming simpel verplaatsen en aanzetten. De stekker erin doen is genoeg om de verwarming te gebruiken op elke (werk)plek.

Combineren met LED-verlichting en akoestiek

De verwarmingspanelen van HeatFun zijn goed te combineren met oplossingen voor LED-verlichting en akoestiek. Benieuwd hoe wij dit combineren? U leest hier meer over LED-verlichting en hier over akoestiek. Mocht u er meer over willen weten, neem dan gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies.

De voordelen van infraroodverwarming op een rijtje:

 • Geen droge lucht of stofcirculatie.
 • Duurzame verwarming.
 • Gericht en snel verwarmen.
 • Van standaard maten tot maatwerk.
 • Eigen unieke design mogelijk.
 • Unieke combinatie met LED-verlichting en akoestiek.

Benieuwd naar wat HeatFun voor u te bieden heeft? Neem dan contact op voor vrijblijvend advies op maat.

Neem gerust contact op