Duurzaam verwarmen: innovatief en vernieuwend met infraroodverwarming

Op de Bouwbeurs 2019 in Utrecht zal het Nederlandse merk HeatFunenkele nieuwe productinnovaties presenteren op het gebied van infraroodverwarming. Naast standaard systeemplafond verwarming is er meer te zien. Nu zal de focus liggen op infraroodpanelen in ringvorm en de introductie van de PRO-line een volledig stof en waterdicht IP68 infraroodpaneel!  Zo heeft het bedrijf in 2016 al eens publieksprijs gewonnen op de ESEF Awards in Utrecht in de  categorie: “Engineering & Design” met een productinnovatie gericht op werkplekverwarming en werkplekverlichting in één product.

Succesvolle Pilot met infraroodpanelen in ringvorm.
Heatfun heeft een Pilot met infraroodverwarming succesvol afgerond in samenwerking  met woningbouwcoöperatie VryLeve uit Lobith. In 2017 is een sociale huurwoning all-electric gegaan en compleet van het gas af. Met als hoofdverwarming de infraroodpanelen van HeatFun. De ringvorm panelen stralen 360 graden rondom in de ruimte vanaf het plafond en vormen ook een ware eye-catcher aan het plafond De panelen zijn eenvoudig te monteren aan ieder plafond.

Volledig stof en waterdicht infraroodpaneel IP68

Ook zal tijdens de beurs de PRO-serie geïntroduceerd worden. Deze infraroodpanelen in wand- plafond of vrijstaande uitvoering zijn volledig stof en waterdicht. Deze panelen zijn zeer geschikt voor natte ruimten maar zijn ook zeer geschikt in de zorg door haar vorm en afwerking!

Wij vertellen u graag meer over onze innovaties op de Bouwbeurs in Utrecht

Hal: 7; Stand: F 080

HeatFun PRO HeatPanel stof en waterdicht IP68

Innovatie introductie:
Heatpanel PRO stof en waterdicht IP68

Woning verwarming electrisch

Innovatie introductie:
HeatFun infraroodverwarming in ringvorm!