Hoe gaan en kunnen we duurzamer verwarmen?

Op de duurzaamverwarmd beurs in de expo Haarlemmermeer Vijfhuizen, zal de product portfolio van HeatFun infrarood verwarming gepresenteerd worden. Op deze vakbeurs gaan we samen met u sparren als gebruiker, groothandel, installateur hoe we de infrarood techniek kunnen inzetten het toekomstige landschap van gasloos verwarmen.  Bezoek ons in de klimaathal op stand N9, recht tegenover het Innovation Center “Heat Home” 

Het is mogelijk om met infraroodverwarming heel gericht te verwarmen en een plek te creëren welke is afgestemd op de behoefte van het individu. Comfortabel wonen en werken is onze missie.

Samenwerking in de keten

De HeatFun producten met infraroodpanelen zijn in verschillende sectoren en uitvoeringen verkrijgbaar.  Op de vakbeurs willen we duurzame relaties gaan bouwen in de keten van verwarmen.

  • Samenwerking met Groothandel kanalen
  • Samenwerking & presentaties met installateurs met onze HeatFun showroombus
  • Projectmatige en individuele oplossingen

Maak kennis met de HeatFun producten en het team achter het Nederlandse merk! Passie voor comfort met behulp van infraroodverwarming.

receptie verwarming

Nederlands ontwerp en product

HeatFun is ontwerper en producent van infraroodverwarmingen. Daarom zijn wij ook in staat om projectgebonden een maatoplossing te bieden.  Welke maat of vorm u ook wenst, wij denken graag met u mee. U vindt bij ons diverse infrarood verwarmingssystemen die effectief te gebruiken zijn in huis of op uw werkplek. De systemen zijn makkelijk in gebruik en zeer mobiel. Als u regelmatig op verschillende plekken werkzaam bent, kunt u de persoonlijke verwarming eenvoudig verplaatsen en aanzetten.

Combineren met LED-verlichting voor goed licht

De verwarmingspanelen van HeatFun zijn goed te combineren met oplossingen voor LED-verlichting. Wij noemen dit de Comfortpanels. Alle comfortwensen in en om een werkplek zijn terug te vinden in één product.  Benieuwd hoe wij dit combineren? U leest hier meer over LED-verlichting en hier over akoestiek. Mocht u er meer over willen weten, neem dan gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies.

De voordelen van infraroodverwarming:

  • Geen droge lucht of stofcirculatie.
  • Duurzame verwarming.
  • Gericht en snel verwarmen.
  • Van standaard maten tot maatwerk.
  • Eigen unieke design mogelijk.
  • Unieke combinatie met LED-verlichting en akoestiek.

Benieuwd naar wat HeatFun voor u te bieden heeft? Neem dan contact op voor vrijblijvend advies op maat.