Waarom zou u kiezen voor de infraroodpanelen van HeatFun?

De infraroodpanelen van HeatFun zijn in Nederland ontworpen en worden ook in Nederland gemaakt. De koolstoftechniek heeft een hoge energie-efficiency dat wil zeggen dat het elektrisch vermogen bijna 1:1 omgezet wordt in warmte energie. Daardoor zijn de HeatFun infraroodpanelen energiezuinig in gebruik met een hoog warmte rendement. Maar dat is het niet alleen….

4 unieke eigenschappen en redenen waarom u kiest voor HeatFun infraroodverwarming

Comfortabel leven en werken
Met onze producten bieden en helpen wij bij het duurzaam verwarmen van het dagelijks (werk)leven. HeatFun verwarmt daar waar de behoefte bestaat en beïnvloed direct het welzijn van elke gebruiker.

Hoe dan?
Met infraroodverwarming kan er plaatselijk en hele gericht verwarmd worden. Infrarood geeft een hele prettige en natuurlijke warmte af, dat te vergelijken is met de warmtestraling van de zon.  In onze standaardcollectie vindt u een uitgebreid assortiment infraroodverwarmingspanelen en zijn allemaal gebouwd met A kwaliteit materialen.

Comfortpanels: De combinatie van licht en warmte in één product!

Naast alleen behaaglijke infraroodverwarming kunt u ook kiezen voor een combinatie van warmte en licht. Onze comfortpanels voegen energiebesparende LED-verlichting en infraroodtechnologie samen. Zo kan iedereen een werkplek creëren die niet alleen behaaglijk, gezond en energiezuinig verwarmd, maar ook optimaal verlicht is. Vraag naar de mogelijkheden!

Lees hier meer over onze Comfortpanels en de verschilende uitvoeringen

Heatpanel IP68 stof en waterdicht infraroodpaneel HeatFun

HeatFun PRO serie: stof en waterdicht verwarmen IP68 gecertificeerd

Met de HeatFun PRO serie staat veiligheid voorop. Deze infraroodpanelen zijn volledig stof en water dicht (IP68) en worden veelal ingezet in zorgomgevingen en als badkamer verwarming. Deze certificeringen tilt de PRO serie naar een hoger en veiliger niveau. De randen zijn afgewerkt met kunststof PU en  ronde lijnen en daarmee ook  extra gebruiksvriendelijk.

HeatFun biedt een mooie look, uitwisselbare prints en een prettige akoestiek

Behalve dat HeatFun erg prettig is als verwarming, ziet het er ook nog eens mooi uit. De PRO en Alu panelen komen met een handige verwisselbare doekbespanning welke te bedrukken zijn in eigen design. Niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook nog eens erg functioneel gezien het voor een prettige akoestiek zorgt.

De HeatFun PRO serie en de ALU serie zijn te bespannen met een stofbespanning. Deze stofbespanning is eenvoudig uitwisselbaar en uitwasbaar. Deze doeken zijn leverbaar in elke print/opdruk. Daarmee geeft u uw infraroodpaneel een eigen look & feel! Hoe gaaf is dat? De doekbespanning zorgt er ook voor dat het schrikeffect op de warme oppervlakte veel minder wordt en veiliger voor ouderen en kleine kinderen!

Infraroodpanele vrijstaand
Ronde infraroodverwarmingen IR-ringen van Heatfun

Uniek HeatFun Infrarood ringen met 360 graden straling rondom!

De infraroodringen zorgen  voor een 360 straling vanaf het plafond . De ringen zijn overal eenvoudig te plaatsen. De infraroodringen zijn door het gat in het midden ook te gebruiken in combinatie met uw eigen verlichting. Daarmee  zijn de de HeatFun ringen een geweldige eye-catcher in ieder interieur!

Lees hier meer over de infrarood ringen als set van HeatFun.

Heatfun is goed te combineren en op maat verkrijgbaar

Het mooie van HeatFun is dat het zo goed te combineren is met onze andere producten, zowel voor akoestiek als voor verlichting. Zo is het mogelijk ruimtes in te richten op een manier welke het werk- en leefklimaat op alle mogelijke vlakken bevordert. Er zijn altijd mogelijkheden om HeatFun op maat te bestellen. Neem gerust contact op om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Enthousiast geworden over HeatFun? Bekijk dan hier al onze verschillende producten en neem gerust contact op voor advies op maat.