Waarom HeatFun?

//Waarom HeatFun?
Waarom HeatFun?2017-08-22T13:11:02+00:00

Waarom zou u kiezen voor de infraroodpanelen van HeatFun? Deze vraag wordt ons regelmatig gesteld en hier geven wij graag antwoord op. Er zijn namelijk een aantal heel goede redenen om te kiezen voor HeatFun als bijverwarming, zowel op kantoor als thuis.

HeatFun verwarmt waar en wanneer er behoefte is

Misschien wel het aller grootste voordeel van HeatFun is dat het alleen verwarmt daar en wanneer er behoefte is. Dit is ontzettend handig wanneer u met meerdere personen een kamer deelt en iedereen een andere temperatuur wenselijk vindt. Niet langer klachten over te warm of te koud, want iedereen kan met HeatFun de warmte afstellen op de persoonlijke wensen. Dit bevordert het werk- en leefklimaat. U leest hier meer over de mogelijkheden op de werkvloer en hier vindt u meer informatie over HeatFun bij u thuis.

HeatFun zorgt voor natuurlijk warmte

Verwarmen met infrarood voelt zoals de natuurlijke warmte van de zon. Infrarood verwarmt namelijk oppervlaktes en personen en niet de lucht. Dit voorkomt een droge lucht en stofcirculatie. HeatFun is daarom ook anti-allergisch en uitermate geschikt voor mensen met luchtwegproblemen, astma, arteritis of reuma. Benieuwd naar meer informatie over de werking van infrarood?

Lees meer over infraroodverwarming

HeatFun biedt een veilige manier van verwarmen

De infraroodpanelen van HeatFun zijn volledig veilig in gebruik. We krijgen weleens de vraag of infraroodgolven iets te maken hebben met microgolven, UV-stralen of X-straling. Dit is niet het geval. Infraroodstralen zijn natuurlijk en worden uitgestraald door ieder object en dus ook door het menselijk lichaam. Infrarood is dus hartstikke veilig, zowel voor mens als dier. En door de textielcovers over de panelen wordt er zelfs voor gezorgd dat het eventuele schrikeffect bij het aanraken van de verwarming flink wordt gereduceerd.

HeatFun is energiezuinig en milieuvriendelijk

Een fijne bijkomstigheid van verwarmen met HeatFun is dat het energiezuinig is. Doordat u heel gericht kunt verwarmen is het niet langer nodig om loze ruimtes te verwarmen. De warmte blijft beter hangen en zodra u de ruimte verlaat gaat de stekker uit het stopcontact en wordt er niet langer onnodig energie verbruikt. Niet alleen energiezuinig maar ook nog eens erg milieuvriendelijk.

HeatFun biedt een mooie look, uitwisselbare prints en een prettige akoestiek

Behalve dat HeatFun erg prettig is als verwarming, ziet het er ook nog eens mooi uit. De panelen komen met een handige verwisselbare doekbespanning welke te bedrukken zijn in eigen design. Niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook nog eens erg functioneel gezien het voor een prettige akoestiek zorgt.

Heatfun is goed te combineren en op maat verkrijgbaar

Het mooie van HeatFun is dat het zo goed te combineren is met onze andere producten, zowel voor akoestiek als voor verlichting. Zo is het mogelijk ruimtes in te richten op een manier welke het werk- en leefklimaat op alle mogelijke vlakken bevordert. Er zijn altijd mogelijkheden om HeatFun op maat te bestellen. Neem gerust contact op om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Enthousiast geworden over HeatFun? Bekijk dan hier al onze verschillende producten en neem gerust contact op voor advies op maat.

Neem gerust contact op