Bij HeatFun is het mogelijk om uw bestelling te retourneren. Heeft u een infraroodverwarming of accessoires besteld in onze webshop, en bent u onverhoopt toch niet tevreden over uw aankoop? Neem voordat u de bestelling retour stuurt eerst contact met ons op via telefoonnummer: 0544-398810 of via het e-mailadres info@heatfun.euWe zijn bereikbaar op werkdagen (maandag tot en met vrijdag) tussen 08.30 en 17.00 uur.

Retour bevestiging

U ontvangt van ons dan een bevestiging. Zonder deze bevestiging kan de bestelling niet geretourneerd worden.
Speciaal voor u op maat gemaakte producten kunnen we niet retour nemen. In de meeste gevallen is het mogelijk je bestelling binnen 14 dagen te retourneren mits onbeschadigd/ ongebruikt en in de originele verpakking.

Het retourformulier kunt u downloaden in PDF (Herroepingsrecht-HeatFun) of in Word (Herroepingsrecht-HeatFun).

Zend bij uw retour altijd een kopie factuur en uw rekening nummer mee. Ook verzoeken wij u vriendelijk om een korte omschrijving bij te voegen met de reden van retourzending. Wij storten het bedrag dan incl. verzendkosten zo spoedig mogelijk terug op uw rekening. De retourzending valt onder de verantwoordelijkheid van de koper. Deze kosten kunnen wij dan ook niet vergoeden.

Retouradres

HeatFun (Pillen Products b.v.)
t.a.v. Expeditie
Nijverheidsstraat 9
7131 PA Lichtenvoorde