Met trots brengen wij genomineerd zijn voor maar liefst twee awards, namelijk voor zowel de ESEF Awards 2016 als voor de Made in Holland Award 2016 !

ESEF Awards 2016

De ESEF Awards is voor een bedrijf, organisatie of persoon die zich naar het oordeel van de jury verdienstelijk heeft gemaakt voor een economisch relevante innovatie in of voor de maakindustrie. Een innovatie hoeft nog niet op de markt te zijn gebracht, maar moet wel concreet zijn en gereed voor marktintroductie.

Made in Holland Awards 2016

De Made in Holland Award is in het leven geroepen om prestaties van Nederland als (maak)industrieland in de schijnwerpers te zetten. Ook de Pillen Group is met haar divisie “Pillen Products” genomineerd. Bij het beoordelen van de inzendingen heeft de jury met name gekeken naar de ondernemersdrive, de promotiewaarde van het product voor Nederland en het export- en businesspotentieel. Natuurlijk zijn wij zeer trots op deze nominatie!

De winnaar wordt op maandag 14 maart 2016 bekendgemaakt, voorafgaand aan de eerste beursdag van de vakbeurzen TechniShow en ESEF.