De zomer laat ons een beetje in de steek, maar de airco / ventilatie zijn volgende week weer onze beste vrienden; de weersvoorspellingen beloven namelijk veel goeds. Uit onderzoek van Manutan blijkt namelijk dat zweten en warmte de grootste zomers irritaties zijn van medewerkers. Toch vindt niet iedereen zo’n airco of ventilatie prettig. Uit hetzelfde onderzoek bleek dat bijna een kwart van de Nederlanders zich enorm stoort aan een te warme, te koude, te harde of te zachte airco.

Zorgen dat de airco / ventilatie voor iedereen op een aangename temperatuur staat is en blijft een kunst. Een veel voorkomend probleem is dat de airco voor sommige te koud wordt ingesteld en medewerkers kou en tocht ervaren. Dit verhoogt onder andere de spierspanning en belemmert de doorbloeding van je lichaam. Dit verlaagt de werkproductiviteit. Een mogelijke oplossing om de koude- of tochtbron aan te pakken, is extra bij te verwarmen daar waar de behoefte is. Dit kan met onze HeatFun producten. Dé ideale oplossing om daar te verwarming waar kou of tocht wordt ervaren door een airco of ventilatie. Zo kan iedereen genieten van de zomer zonder alsnog kou te ervaren.

Want de airco of ventilatie een paar graad lager zetten is namelijk ook niet de optimale keuze, want voor u het weet komt zomerse irritatie nummer twee om de hoek kijken: té zomerse kleding van collega’s.

Bron: FACTO